Python BV

Python BV specialist in metaal. In de afgelopen 37 jaar gegroeid tot een veelzijdig modern staalverwerkend bedrijf. Met afnemers in de Industie, offshore,overheid en talloze collega metaalbedrijven. Wij zijn dan ook niet uw concurrent maar het verlengstuk van uw onderneming. De No-Nonsens Company welke uw mogelijkheden vergroot in capaciteit en productiviteit! Onze kracht is de flexibiliteit van de onderneming het zeer uitgebreide machinepark en de vakbekwame enthousiaste personeelsleden waardoor bijna alles in eigen huis te fabriceren is. Python BV beschikt over een eigen afdeling Engineering voorzien van moderne 3D tekenprogramma's. Een modern machinepark met CNC gestuurde machine's , waaronder een doornbuiger, profielenwals en pons/knip installatie. Een 3-rollen plaatwals met een capaciteit van 2000x6mm, Een moderne knipschaar welke tot 6mm staal over 3 meter lang knipt. Een 200 Tons kantbank en een volledig computergestuurde watersnijmachine. Daarnaast een tiental MIG/MAG lasinstallatie's voor het lassen van staal en mogelijkheden tot het lassen van Aluminium en RVS. Gemotiveerd vakbekwaam personeel. Goed opgeleid met de benodigde diploma's en ervaring. Lassers voor het lassen van Staal. RVS en Aluminium. Vooroplopend in ontwikkelingen en veelzijdig in mogelijkheden.

Ons team?

Heeft u vragen? U kunt altijd terecht bij één van onze teamleden!

Onze Missie

Python BV vergroot productiecapaciteit van metaalbedrijven door hun beperking in volume of bewerkingsmogelijkheden aan te vullen. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan op hoog niveau en zijn gericht op langdurige samenwerking.

Onze Visie

Steeds meer bedrijven hebben of krijgen capaciteitsproblemen ten gevolge van groei, de beschikbaarheid van gekwalificeerd personeel of ontbreken van specifieke bewerkingsmogelijkheden. Python kan dit gat opvullen door aanbieden van productievolume of specifieke bewerkingen. Levering van zowel half fabricaten als complete producten is mogelijk.

Buigwerk

Eén van de werkzaamheden van Python is het buigen van buis of koker met een vaste radius op een CNC-gestuurde buigmachine met inwendige doorn.

Walswerk

Walsen is het vervormen van buis, koker, strip, hoeklijn of T-profiel naar een boogvorm door middel van drie rollen.

Laswerk

De lasafdelingen van Python BV kennen vele mogelijkheden. Staal, RVS en aluminium in verscheidene diktes worden bewerkt en gelast.

Watersnijden

Watersnijden is een proces waarbij water met een zeer hoge druk (3800 Bar) door een nozzle gestuwd wordt. De dunne straal die hierbij vrijkomt, snijdt door allerhande materialen.

Machinepark

Python BV beschikt over een modern up-to-date goed onderhouden machinepark.

Certificering

Door het toepassen van strikte procedures, regelmatige controles en een duidelijk overlegsysteem is Python BV EN 1090-1 gecertificeerd voor Executieklasse 3. Daarnaast beschikt Python BV over EN-ISO3834-2 certificering.